Tarife

Tarifele noastre  se stabilesc în funcție de limba în care se efectuează traducerea, de volum, dificultate, termenul de predare și de tipul materialului.

Traducerea se poate ridica personal de la sediul nostru sau se poate trimite pe email (în cazul traducerilor care nu necesită autorizare sau legalizare), prin curier sau poştă.

Acordăm reduceri de preţuri semnificative pentru volum şi fidelitate.

Traduceri autorizate

Oferim o gamă completă de servicii de traduceri autorizate și legalizate în și din peste 25 de limbi străine, ce acoperă toate nevoile clienților noștri. În plus efectuăm traduceri autorizate în peste 25 de perechi lingvistice.

Traduceri legalizate

Traducerea legalizată este traducerea autorizată ce beneficiază de o încheiere de legalizare a semnăturii traducătorului în baza unui specimen de semnătura depus, atașată de către biroul notarului public.

Întocmire dosare auto

Întocmim dosare auto pentru înmatriculare, radiere, etc. (programări Registrul Auto Român, programări Serviciul Înmatriculări, întocmire contracte auto, întocmire formulare necesare la Direcția Taxe și Impozite Locale, etc.)

Servicii de interpretariat simultan si consecutiv

De peste 14 ani oferim servicii de interpretariat simultan și consecutiv în și din peste 25 de limbi străine. Acordăm o atenție deosebită cerințelor clienților noștri și a condițiilor agreate cu aceștia.

Apostilă și supralegalizare

Biroul de Traduceri Drobeta vă oferă consiliere juridică gratuită cu privire la formalitățile necesare apostilării/supralegalizării. Oferim servicii complete și ultra-rapide, inclusiv cu livrare la sediul sau domiciliul dvs.

Tehnoredactare
Printare / Scanare
Asigurări
E-mail

Cere o cotație de preț

Iți stăm la dispoziție cu informații necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborări ne poți contacta oricând, folosind următoarele date de contact: 0744 214 190 / 0745 252 075 sau office@traduceridrobeta.ro