Traduceri Drobeta – Professional Services

Birou traduceri autorizate si interpretariat

De peste 14 ani funcționăm ca birou de traduceri autorizate și interpretariat și punem la dispoziția clienților noștri servicii specializate de traduceri full service.

Astfel, oferim traduceri profesionale în și din peste 25 de limbi străine acoperind peste 50 de perechi lingvistice.

Traduceri Drobeta

Ne-am specializat în livrarea traducerilor în diverse domenii: juridic, tehnic, medical, comercial, software, marketing, vânzări, auto si multe altele. Astfel, ne poziționăm drept unul dintre cele mai bine cotate birouri de traduceri autorizate si interpretariat din Oltenia.

Prundeanu Antonela

Traducator / Fondator Traduceri Drobeta
0
Specialists
0
Happy Clients
0
Successful Cases

De ce noi

Toți traducătorii cu care colaborăm sunt absolvenți ai facultăților de limbi străine si autorizați de Ministerul Justiției pentru cel puțin o limba străină, parte dintre ei vorbitori nativi. In plus au abilități terminologice în conformitate cu domeniul de activitate.

Profesionalism

Monitorizăm și revizuim fiecare proiect în parte și ne asigurăm că toate traducerile sunt livrate la timp și în bugetul comunicat de fiecare dată. Înainte de a livra traducerile, ne asigurăm ca proiectul corespunde 100% cu cerințele agreate cu clienții.

Calitate

Toate aceste aspecte garantează calitatea traducerilor furnizate și ne asigură o rată semnificativă de revenire.

În calitate de birou de traduceri oferim servicii profesionale de traduceri autorizate, traduceri legalizate, servicii de interpretariat, apostilări si supralegalizări.

Transparenta

Iți punem la dispoziție detalii despre tipurile de parteneriate pe care le desfășurăm și soluțiile pe care le oferim clienților noștri, persoane fizice sau juridice.

Integritate

Preluam fiecare traducere cu responsabilitate, oferim flexibilitate in termenele impuse de client și livrăm cu promptitudine toate proiectele.

Galerie Foto

OUR CLIENTS

Cere o cotație de preț!

Iți stăm la dispoziție cu informații necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborări ne poți contacta oricând, folosind următoarele date de contact: 0744 214 190 / 0745 252 075 sau office@traduceridrobeta.ro