“Vorbim în limba dumneavoastră” ! Mulțumită echipei extinse de peste 70 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, oferim o gamă completă de servicii de traduceri autorizate și legalizate în și din peste 25 de limbi străine, ce acoperă toate nevoile clienților noștri. În plus efectuăm traduceri autorizate în peste 25 de perechi lingvistice.

Acoperim toate tipurile de servicii de la traduceri autorizate și servicii de interpretariat, la traduceri legalizate, apostilari si supralegalizari. Preluăm orice tip de document (Word, Excel, .pdf, .ppt, .jpg etc.) și traducem orice fel de conținut, păstram formatul inițial si ținem cont de modul optim de livrare a conținutului.

Ne-am specializat în livrarea traducerilor în diverse domenii: juridic, economic, tehnic, medical, comercial, software, marketing, vânzări, auto si multe altele. Astfel, ne poziționăm drept unul dintre cele mai bine cotate birouri de traduceri autorizate si legalizate din Oltenia.

Suntem principalii parteneri de business pentru mai mult de 3.000 de clienți corporate sau persoane fizice.

Cele peste 25 de perechi de limbi străine disponibile sunt: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, bulgara, maghiara, rusa, greaca, sârba, ceha, olandeza, polona, slovaca, turca, croata, ucraineana, finlandeza, norvegiana, suedeza, araba, ebraica, albaneza, slovena, daneza.