De peste 14 ani oferim servicii de interpretariat simultan și consecutiv în și din peste 25 de limbi străine. Acordăm o atenție deosebită cerințelor clienților noștri și a condițiilor agreate cu aceștia. Asigurăm servicii de interpretariat la notar pentru semnarea actelor sau interpretariat simultan la conferințe internaționale, spre exemplu.

Livram servicii de interpretariat pentru persoane fizice si persoane juridice în Drobeta Turnu Severin și în restul localităților din Romania (servicii la cerere).

Colaborăm cu o echipa de peste 70 de traducători autorizați de Ministerul Justiției pentru cel puțin o limbă străină. Acest lucru ne permite să oferim servicii de interpretariat consecutiv la biroul notarial, starea civilă sau întâlniri de business  și interpretariat simultan în cazul conferințelor cu speakeri sau invitați străini, conferințe, prezentări, seminarii, întâlniri de afaceri, târguri și expoziții, vizite oficiale, training-uri etc.

In plus desfășurăm parteneriate cu importante branduri din Romania pentru evenimente speciale pentru care asiguram servicii de interpretariat simultan.

Fiecare sesiune de interpretariat are specificul ei, iar termenii sunt agreați de comun acord cu clienții noștri, de fiecare data.